ЗА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЦЕНИ В ЛЕВА : LIRATECH.BG

Ако не сте доволен/а от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката. Транспортните разходи за връщане се поемат от клиента. Някои продукти не могат да бъдат върнати и информация за тях ще откриете по-долу. Преди да върнете даден продукт, прочетете подробно условията за връщане в тази страница.

Как да върна продукт, продаван от Лиртек?

Връщането на продукти, предлагани от Лиратек, чрез сайта може да се осъществи в няколко стъпки:

  1. Попълнете формуляра за връщане в края на тази страница и се уверете, че продуктът, който желаете да върнете, отговаря на условията за връщане.
  2. Избери една от опциите за връщане: възстановяване на заплатената сума или издаване на ваучер за покупка на продукти, предлагани от Лиратек, който ще е на същата стойност като върнатия продукт.
  3. След като Вашата молба за връщане бъде одобрена, ще изпратим куриер, който ще вземе продукта.

 Ако изберете ваучер, е важно да сте запознат/а със следното:

– Ваучерът не може да бъде прехвърлян на друго лице, но може да бъде използван заедно с други ваучери или промоции;

– Валидност: 24 месеца от датата на изпращането му;

Можете да върнете продукти, предлагани от Лиратек, по всякакъв друг начин, какъвто е удобен за Вас на адрес София, бул. Джавахарлал Неру 29, магазин 19, като ни уведомите на office@liratech.eu или на телефоните за контакт в сайта за номера на товарителницата, с която е изпратен, кой е куриерът и данни за връзка.

В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му е поет изцяло от Вас.

Препоръчително е пратката да съдържа и копие от фактурата, за да може по-лесно да се обработи процедурата.

Ако сте избрал/а опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който сте върнал/а отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата по метода, използван за плащането й към нас. При плащания в брой препоръчваме възстановяването на сумата да става по посочена от Вас банкова сметка. Ако сте заплатил/а с карта онлайн, ще възстановим съответната сума на същата карта.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории

Продуктите, предлагани от Лиратек, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо, или юридическо лице. За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от дата на доставка на продукта.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени.

Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай че сте закупил/а повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Продуктите от вида ,,Специална поръчка“ независимо от категорията
–    Продуктите от тази категория, доставени в следствие от направата на поръчка за индивидуално изработен или специално поръчан за Вас продукт не могат да бъдат върнати;

Ваучер
–    Ваучерите не могат да бъдат върнати;

Формуляр за връщане на продукти
- изберете флага с Вашия език

            

BACK TO TOP
Promo box

Someone ordered

Product name

info info